Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mor-p.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4934
At danse… – MorP

Det eneste hun ville var at danse bare en enkelt nat …

Jeg har altid elsket at danse. Og glæden ved dans går videre til mine børn, der mægtigt gerne rocker til høj musik. Og jeg skal skrue højere op, siger min datter!!

Vi danser nok mest til Thomas Helmig (som børnene nu kender navnet på og beder mig om at spille 😊), Kim Larsen, Lis Sørensen og klassisk balletmusik. Jeg har nemligt danset ballet, siden jeg var 5år. Så ungerne er også ved at lære det. 

Men så hørte de jazz, de kære børn, og det kunne de (også) lide. De grinte og dansede og havde en fest! Vi har de dejligste naboer, hvor manden spiller kontrabas, guitar, violin, klaver mv. Og han har et kælderrum med alle instrumenterne i, og der fester vi. 

Min søn på 1,5år havde sin plastikguitar (uden lyd) med, og han jammede på livet løs. Min datter på 3,5år havde sin dukke med, og de dansede og vrikkede med numserne, så vi blev alle i super godt humør!