Nu putter manden ungerne og synger “til julebal i nisseland”, og så har jeg endeligt tid og overskud til at få gjort adventskransen færdig (se del 1 her!) Jeg har spekuleret hele dagen, og her er resultatet


Jeg gik ud fra de forhåndenværendes søms princip og brugte det, vi havde. Dog orkede manden ikke at kravle op på taget efter mos, så dét er altså købt idag!

De mørkerøde roser er fra en buket, jeg fik af min mand i løbet af ugen. Jeg spurgte ham pænt, om jeg måtte klippe alle hovederne af


Og så mistede buketten ellers sin glans – men for et godt formål!

Derefter fandt jeg min pakke ler frem og gik i gang med at forme. Jeg besluttede mig for at lave én samlet klump, som kan stå midt i troldhasselkransen. 

Og så kom jeg mos nederst på leret. Og byggede/proppede vores egne kastanjer på. Det er altså rart at bruge ting fra gården på den måde 😊


Da ler, kastanjer og mos kom over på fadet, lagde jeg mos rundt om klumpen på fadet. Der gav en god effekt. Så fik jeg presset lysene på plads (med små tørrede lyserøde roser imellem). Og så i med roserne, der i eftermiddags fik en gang lak udenfor!


Jeg prøvede at fordele dem ligeligt, men antal roser gik ikke op med antal lys, så der opstod nogle bare pletter. Dem har jeg dækket med lidt mos og proppet moset ind med en lille gren, så det sidder godt fast. Og altså fjernet grenen igen!


Og så løftede jeg forsigtigt troldhasselgrenen på plads – og der hele passer så fint ❤️ desværre sover alle de andre nu, så der er kun mig til at nyde den fine dekoration, så det gør jeg i stilhed ☺️