Vi besluttede os for at tage en cykeltur til Årø. Eller ja fax en cykeltur PÅ Årø 😊

Så vi smed cyklerne på traileren og pakkede tøj og madpakker og kørte til Årøsund, hvor der er så smukt. 

Vi fik parkeret bilen og fik cykler og al bagagen på færgen. Det koster 100kr tur/retur for to voksne + cykler. Børnene var med gratis 😃

Selve sejlturen er ikke så lang, men den er fin. Og ungerne kunne stå og se ud på vandet og Årø. 


Da vi kom i land, kørte vi først til højre og hen til naturlegepladsen (lige overfor ligger vingården!).


Det er en meget fin legeplads, og ungerne styrtede rundt og skulle prøve det hele, mens forældrene pakkede madpakkerne ud. Der var både rugbrød, sandwich, frugt skåret i mindre stykker, ostehaps og små spegepølser. Men ungerne havde næsten ikke tid. Fedt 😜


Næsten alt er lavet i naturmaterialer. Og ungerne blev udfordret på bl a balancen. Da vi cyklede videre, var vi alle 4 på hver sin cykel! For der kommer heldigvist ikke ret mange biler – og når de kommer, så sætter de hastigheden helt ned og kører forsigtigt forbi. Virkeligt dejligt. 

Så min søn på knapt 2 år blev sluppet løs på sin løbecykel – og han nød det helt vildt 😊🚴🏼


Vi kørte videre til en strand, hvor man kunne finde en masse fine sten. Og dem var der så ret mange af, så der var ingen sand at gå på ude i vandet, hvis man skulle ud og bade. Lidt øv med små børn. Men de soppede og grinte og sprøjtede lidt med vand. 

Her var der også borde og bænke til at nyde medbragt mad. Da mindstemanden så var blevet træt, blev han lagt i cykeltraileren, hvor han kunne sove middagslur. Hans løbecykel tog far sig af – hurra for en rusten cykelkurv, haha!


Vi gjorde stop ved en lille gårdbutik og ved campingpladsen, da det regnede lidt for meget – og vi havde kun regntøj med til ungerne…..

Men da vejret blev bedre, cyklede vi til Brummers cafe og fik kage. Og så ned til havnen og spise is og rende rundt og lege, inden vi tog færgen retur til fastlandet. 


En fantastisk dejlig tur uden de store udgifter! Og ungerne sov tidligt den aften 😊