Du skak bruge: friske laksestykker/hel lakseside, frisk dild, citron, broccoli, gulerødder, fedtstof, karry, (madlavnings)fløde, frisk pasta

  • Friske stykker laks – eller en hel lakseside – skylles under vandhanen for at fjerne evt. skæl
  • Derefter lægges de(n) i et ovnfast fad
  • Kom masser af frisk dild og citronsaft på
  • Ind i ovnen med fisken i 20-25min v 200 grader
  • Broccoli og gulerødder gøres i stand og skæres i mindre og mundrette stykker og koges
  • Fedtstof og karry varmes op på en pande
  • Når det bruser op, skal man holde godt øje med panden og tilsætte madlavningsfløde, inden det brænder helt af
  • Skru ned for varmen og lad det koge lidt ind
  • Kom frisk pasta op i gryden til broccoli og gulerødder
  • Når pasta og grøntsager er kogt færdig, vippes det hele op i panden til karry og fløde
  • Tilsæt dild
  • Tag laksen ud af ovnen
  • SPIS :)

   
    

   
  
  
Og når man er i gang med at spise: