Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mor-p.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4934
F for fastelavnsboller – MorP

Jeg fandt denne opskrift på fastelavnsboller, og de er virkeligt nemme og smager skønt. Men de skal hæve en del tid, så man skal have planlagt det godt ind! Til gengæld skal de kun bages i ca 10 minutter.

Jeg udskiftede halvdelen af smørret med kokosolie og brugte altså creme lavet på pulver og mælk. Og dejen kom til at hæve 2 timer i steder for 1 time ved første hævning. Og jeg gider ikke rulle hele dejen ud på én gang, men tager en lille klump af gangen. MEN bollerne smager altså fantastisk alligevel!

Og fyldet kan jo varieres i en uendelighed; creme, creme + chokolade, creme + marmelade, marcipan, marcipan + nougat mv.

Og de kan fryses både før og efter bagning –> genialt!

fastelavnsbolle gærdej glasur nemme lette lækre fbolle2 fbolle3 fbolle4

Og ungerne var vilde med fastelavnsbollerne – og i særdeleshed med at få lov til at få glasur på i den farve, de ønskede :) De fik en kop med flormelis, en lille bitte smule varmt kogt vand og 2-3 dråber madfarve. Og så rørte de ellers rundt og dekorerede bollerne bagefter. Med stor glæde og entusiasme!