Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mor-p.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4934
Fastelavnsunger – på budget – MorP

Mine unger er gjort klar til første omgang fastelavn. I legestuen. Og så i morgen i børnehaven, hvor vi kommer nr 2 fredag i hver måned. Og på søndag i det lokale multihus.

fastelavn brandmand budget

En glad brandmand

Brandmandstøjet er nattøj fra H&M. Det er en julegave, for min søn er vild med Brandman Sam fra Ramasjang. Og han bruger det både som nattøj og hverdagstøj :) Hjelmen har jeg byttet mig til for 4 æg!

fastelavn missekat budget

En fin missekat

Katteudklædningen er primært sort tøj, hvor vi har arvet det meste. Kattehovedet fandt vi i H&M nedsat til 40kr. Den fine pelsede hale er en (fake) pelskrave til en vinterjakke. Jeg har riet den sammen i siderne og ført sort velcrobånd igennem i toppen. Dette bånd har min datter om maven, så halen sidder fint fast – og så hun kan tage halen af selv, når hun skal på toilet.

Ungerne er nu på vej med deres piratfar, som jeg ikke nåede at få et billede af. Men han er iført alm tøj, en fin pirat-nytårs-hat af ældre dato og et lille sort gummisværd, som ungerne fik gratis i en butik med værktøj, arbejdstøj og pedaltraktorer (den hedder P. Lindberg).

Alt i alt fine udklædninger uden en tom pengepung 😉