Det er meget hurtigt og meget lækkert med hjemmelavede popcorn!

Man skal blot bruge en gryde, kokosolie, majskerner og salt:

ingredienser til popcorn lav selv

Ingredienser til popcorn

Majskernerne køber jeg ofte i Søstrene Grene, og kokosolie kan fås i almindelige supermarkeder. På billedet ses Himalaya-salt, so, nogle mener er sundere end almindeligt salt. Om det er helt korrekt, ved jeg desværre ikke. Men min datter er ret vild med at vi har salt i hendes yndlingsfarve, hehe.

Jeg starter med at komme 1-2 spsk.. kokosolie og ca. 1 dl majskerner i en gryde, og det hele varmes op. Man kan tydeligt høre, når majskernerne begynder at poppe, og så skal man lige huske at ryste gryden ind imellem. Og tage gryden af, når der er for længe ml poppene – 2 sek.

Hvis man har glaslåg til gryden, så kan ungerne lige få en fysiktime med :)

popcorn lav selv popcorn

Pop-pop-popcorn

Færdige popcorn hældes i en skål, og salt tilsættes.

Bon appetite