Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mor-p.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4934
Frø til blomster, grøntsager og krydderurter – MorP

Åh det længe kriblet i fingrene efter at bestille frø. Masser af frø. Frø til blomster, grøntsager og krydderurter.

Og at finde minidrivhusene frem – inspiration kan findes her :)

Jeg er startet med at kikke rundt på forskellige frøsider, for at finde ud af, hvilke frø jeg skal have fat på i år. Og så har jeg kikket på billige frø og på bilka, og fundet ud af, hvor den bedste pris var. Og så i gang med at bestille….

Jeg startede på “billige frø”s side og fik bestilt Cikorie (som har spiselige blomster), fennikel, halloween græskar, honningurt (som er god til bier) og blomsterkarse (spiselige blomster), skabiose, sporebaldian i både rød og hvid, stedmoderblomster og alm vibeæg, som man jo plejer at købe som løg. Det skal prøves :)

blomsterkarse spiselige blomster

Blomsterkarse – spiselig

honningurt plante til bier

Honningurt – plante til bier

 

Og stor var glæden, da jeg fandt ud af, at der faktisk var rabat på frøene på Bilkas hjemmeside. Oh joy! Og det var endda på deres budget-frø, der i forvejen er billige. Og på nogle af frøene fra “Albertines have”. Så bestillingslisten endte med at blive temmelig lang…. 46 poser frø er nu på vej til mig. Og jeg tænker, at køkkenhaven bestemt ikke er stor nok. Og jeg har heller ikke hverken minidrivhuse eller vindueskarme nok. Men mon ikke det går?

Spinat Dominant, Pastinak Halblange, Buskbønne Bon-Bon, Mexicansk Estragon (som er lakrids-tagetes og har spiselige blomster), økologisk Broccoli Calabrese Eayly, økologisk Gulerod Berlicum, Kruspersille Darki, Gulerod Rainbow, Stribede Rødbede Chioggia, økologisk Ært Rondo, Mamelukærme Rosa, Bladdild Dukat, Pluksalat Salad Bowl, Spidskål Erstling, Græskar Kæmpemelon, Ært Ping Pong, Icebergsalat Great Lakes, Karse Lepidium Sativum, Radise Non Plus Ultra, Ært Progress no. 9, Sukkermajs Sundance, Sommerblomster Halvhøj Blanding, Solsikke Høj, Sommerblomster Halvhøj Blanding, Kålrabi Superschmelz, Radise Halvlang, Glatbladet Persille Comun, Morgenfrue Blanding (spiselige blomster), Basilikum og Appelsintagetes (spiselige blomster).

Og så er det bare at vente, vente og vente.

Først på posten – og så på de små spirer.

Det er skønt, at foråret (næsten) er på vej :)