Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mor-p.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mor-p.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

PANNA COTTA med hindbærsirup og lakridsdryp                            (til 4 personer)

  • 2 blade husblas
  • 250ml fløde
  • 50g sukker
  • 50ml mælk
  • evt lidt vaniliekorn
1) Start med at udbløde husblas i koldt vand
2) Fløde, sukker og mælk (+ vaniliekorn) hældes i en gryde og varmes langsomt op
3) Lad blandingen småkoge i et lille minut, og tag det af varmen
4) Press vandet ud af husblassen og tilsæt det til den varme flødeblanding. Rør rundt til husblassen er helt opløst.
5) Hæld panna cottaen i fine portionsglas (eller bare fine vinglas) og stil den på køl i minimum 2 timer.
Det smarte ved denne dessert er, at den sagtens kan laves dagen før 😉
Hindbærsirup laves hurtigt ved at koge hindbær med sukker og lidt vand. Hvis der anvendes frosne hindbær, er der meget vand i, og det tager lidt længere tid at koge det ind til sirup.
Husk at si kernerne fra :)
Sirup hældes på panna cotta, når den har sat sig. Og til sidst dryppes lakridssirup i et smukt mønster øverst, og desserten er klar til at blive spist!
Velbekomme