Den sidste aften i året er altid omgivet af mystik, nostalgi og en kæmpe forventning til et brag af en fest og det nye år – i hvert fald for mig FØR jeg fik børn.
Nu indeholder aftenen stadigt mystik og nostalgi – og forventning om at få en dejlig aften med glade børn og god mad. God og nem-og-hurtig-at-lave-mad!
Så her kommer mit bud på nytårsmenuen 2017:
- Forretten består af små toast med rejer og dild
- Hovedretten bliver ovnbagt laks med tilbehør
- Desserten består af panna cotta – og astronaut-is som back up
Traditionelt består nytårsmaden af nytårstorsken – eller hamburgryg med grønlangkål, hvis man holder nytår i det sønderjyske!
Her moderniserer vi og kombinerer, så nytårsmenuen bliver ovnbagt laks, små fine kartofler og stuvet kål, da vi igen i år har grønkål i haven. Og så vil jeg lave to hurtige salater (1 og 2), så tiden ikke kommer til at gå i køkkenet 

Så kan vi i stedet trutte i truthorn og fyre lidt knaldperler af 😛
GODT NYTÅR TIL JER ALLE
Nye kommentarer