I starten af november fyldte ældstebarnet 5 år. 5 år! Hver gang vi runder en børnefødselsdag, så bliver jeg både nostalgisk og skræmt. Altså hvor går tiden hurtig – og til næste sommer skal hun i skole….

I år nåede vi 3 fejringer :) Den sidste var en søndag formiddag for veninderne, og så måtte der jo lyserøde boller til! En god opskrift fandt jeg her, og heldigvis ville farmor godt bage. Jeg var dog en anelse forbeholden, for jeg er bestemt ikke fan af rødbeder, men bollerne smager altså super godt. Og så fik ungerne smør på og mini-smarties 😉

Jeg havde dækket to børneborde med fine tøsede duge og så tallerkner, kopper og servietter efter fødselarens valg i Søstrene Grene. Så er oprydningen efterfølgende let.

Fødselsdag, fejring, hurra

5 års fødselsdag

Så var der fri leg, inden der blev serveret portionslagkager, som ses på billedet. Her var især krymmel et hit. Og det er godt at købe i Tiger eller Søstrene Grene, hvor man kan få en ordentlig mængde til en ordentlig pris! Og selvom jeg syntes, at jeg havde rigeligt med krymmel, ja så er lageret tømt efter 4 små lagkager, hehe. Men en fest, det var det :)

Til sidste blev der serveret min super pasta pomodoro, som hurtigt gled ned, så ungerne kunne nå det allersidste leg, inden festen lukkede….