Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mor-p.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4934
Lærdom til små hoveder – MorP

Vi har hængt landkort op i køkkenet, så ungerne kan lære om geografi. Jeg har placeret kortene højt oppe, så ungerne skal klatre op på stolene, før de rigtigt kan se. Altså for at øge interessen.

Og det virker rigtigt godt at kunne forklare dem, hvor vi fx skal køre hen, hvis vi skal på tur. Og forklare om de forskellige dele af Danmark og verden. Og vise dem rejsen til de varme lande, hvor vi har holdt ferie et par gange.

Og vi har markeret, hvor vi selv, familie og venner bor med forskellige farver (Posca-tusser), så ungerne nu kan pege på, de forskellige bor. Og de kan huske det!

Og for at understøtte det hele, så har vi oss et puslespil med landkort for Danmark, men det er ret svært, så vi øver en del. Men det er tydeligt, at der er genkendelse ift landkortene på væggen 😊

Naturligvis har jeg oss sørget for at vise dem, at verden ikke er flad, men rund 😜

Verdenskortet og den lille bold er købt i Tiger. Danmarkskortet er købt i Bilka, men det er bestemt ikke det nyeste, for den nye motorvej, der fletter ud ved Vejle mod nordvest, mangler. Katastrofalt, når nu jeg har arbejdet på det stykke vej tidligere i karrieren!

Puslespillet er købt i en legetøjsbutik 😄