Eller altså jeg er ved at gøre klar til, at vinteren nærmer sig! Der bliver bla holdt mandtal på flyverdragter, vinterjakker og vinterbukser i de rigtige størrelser – og her er vi godt med 😊 Tilbage i foråret havde Kvickly nemligt sat deres flyverdragter gevaldigt ned, så der købte vi én til hvert barn. Og så var der arbejdsflyverdragter fra det sted ( P. Lindberg), hvor far køber reservedel til nogle af maskinerne.

Lillebror kan arve lidt fra storesøster, der så arver fra kusinerne. Og det sidste er købt brugt, men i fin stand ❄️

Og så kommer vi til vinterstøvler, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, kun med prisen 😄 Vi plejer at købe i den samme butik (Holst sko) hvor jeg spørger, hvad de har på lager af sidste års modeller til rimelige priser. Og vi plejer at være meget heldige at finde fine vinterstøvler fra Ecco, Superfit og Primigi til gode priser. Og det er heldigvist lykkedes igen i år, selvom vi endte i en anden butik (Paw sko i Kolding Storcenter). Og i år var det ekstra godt, for min datter kunne få støvler med både hjerter og glimmer 🎉 Sidste år måtte vi tilføre glimmer selv, hvilket en glimmerneglelak fint kunne klare 😉

Min søn blev så begejstret for sine nye fine støvler, at han slet ikke ville have sine “gamle” sko med hjem igen!! Han syntes, at det var helt fint, da skodamen spurgte, om hun skulle give hans sko til en anden dreng? Og det endte fax med, at han løb lidt væk og satte sine sko ind på en tilfældigt (sko)hylde, så de kunne sælges igen, hahaha 😜

Men vi fik både sko og støvler med hjem. Og nu er alle vinterstøvler imprægneret, så de er klar til kulde og sne og mudder! Oss mine fine Ecco-støvler, der skal i gang med 3. sæson. De er så dejlige at have på – og meget hurtige at få på, hvilket er en fordel med små børn 😝

Og min fine nye vinterjakke fra Samsøe & Samsøe (se her) fik oss en tur! Den koster spidsen af en jetjager, men jeg havde heldigvist et gavekort, der dækkede det meste af udgiften! Til gengæld er den smuk mørkeblå og så lang, så mine sarte knæ bliver beskyttet mod en kold og klam vind, hvilket er meget godt!

Tilbage er at få styr på huer og handsker….