Der er stadigt længe til jul, men tiden kan gå ret så stærkt, og pludseligt er det 1. december, og der skal kalendergaver i ungernes julesokker 🎅🏻

Men ingen grund til panik, for du kan starte med det samme 😊

Jeg har fundet et fint lineal-sæt i Søstrene Grene. Der er 5 linealer i forskellige former og med forskellige formål. Sættet kan åbnes, så de kan få én lineal af gangen. Og lære om centimeter og vinkler stille og roligt 😄

Og helt tilbage i starten af året fandt jeg nedsat juletøj i H&M, så fine julenissesæt bliver en adventsgaver 🎁 Og jeg glæder mig helt vildt til både at se ungernes reaktion og til at se dem med nissetøjet på!

Og den anden dag fandt jeg runde badesvampe i funky farver i Bilka, så ungerne kan få det årlige julebad 😜

Og så regner jeg med at købe en pose med små slikstokke, som både kan bruges i sokkerne samt på juletræet 🎄

Hos os er kalendergaverne bittesmå rent pengemæssigt, men det er så hyggeligt at stå op til små fine gaver hele december, hvor det ellers er mørkt og koldt ❄️☃️ Og jeg er på udkik hele året – efter både advents- og julegaver, så budgettet ikke går helt bananas i december 😉

Men jeg har altid elsket gaver, så det falder mig helt naturligt altid at se på gaver 🎁🎁🎁 Så de første julegaver kommer som regel oss i hus i januar, og så resten løbende over resten af året 😊😉