Tja og lige som vi troede, at vi havde regnet det hele ud mht gravide katte og deres killinger, ja så vender det hele rundt, for nu kommer der sgu flere killinger!

Hvad der helt præcist er sket, ja det ved vi ikke med sikkerhed, men her kommer vores bedste bud:

De to mødre er hhv Pippi (rød, hvid) og Emil (hvid, sort, rød), hvor sidstnævnte lever rigtigt godt op til sit navn.

Første afsnit kan du læse her.

Pippi var inde i vores hus, da vi kørte afsted til vores anden bolig. Kattelemmen blev sat til “udgang”, så hun kunne komme ud igen. 

Og eftersom Emil denne morgen har født 2 killinger (indtil videre, den ene dog dødfødt), må de 4 første killinger jo være Pippis! Så hun har født dem inde i huset, og så gået ud af kattelemmen og ikke kunnet komme ind igen 😢

Men heldigvist lever Emil op til sit navn, og hun har udviklet en evne til at åbne kattelemmen baglæns, så når den står på “udgang”, så kan hun sagtens komme ind. Og så må hun have hørt Pippis små killinger og lagt sig hos dem og givet dem mad og varme ❤️

Og så er Pippi først kommet ind til sine killinger, da vi kom retur. Hvor gamle de første killinger er, det ved vi ikke helt præcist. De er ret nye, for de har hverken øjne eller evnen til at gå endnu. 

Det er spændende, hvordan det videre forløb bliver. Hvor mange killinger mon Emil får? Og har hun mælk nok til både egne og Pippis killinger. Eller mon Pippi kan levere mælk efter flere dage væk fra sine killinger?

Men vi er alle berørte og den samhørighed og den kærlighed, der er ml de to søstre Emil og Pippi ❤️

Og så glade for at der nu kommer liv på gården efter en længere periode med døde dyr!

Hurra for naturens små finurligheder 😊