Farfar har fødselsdag på mandag, så vi er gået i skarp træning med en lagkage, som vi vil overraske ham med. 

Og i den lokale Kiwi havde de jordbær, hvilket min datter ønskede meget højt. Jeg er egentligt imod at købe dem nu, men prisen var rimelig, og bærrene flotte!

Og så gik vi i gang 😊 Vi elsker portionslagkage, hvor der er mulighed for individualitet!

Jeg startede med at skære jordbær i fine tynde skiver og så tilsætte sukker og citronsaft. Det har jeg lært af en italiener. Og det fremhæver jordbærsmagen, som godt kan være lidt klein på denne tid af året!


Og så knuste vi kyskager og blandede med lidt flødeskum til det ene lag. 


Flødeskummet tilsatte jeg vaniliesukker. Det er et godt tvist. Man kan også tilsætte frugtfarve eller lidt saftevand, hvis man ønsker en fin farve og lidt smag. 


Så nederst er lagkagebund, så jordbær, så bund, så knuste kyskager, en bund og øverst er flødeskum. Og det kan så dekoreres med de smukke jordbær. 

Og børnene fik deres kage nøjagtigt, som de ønskede den 😜

Velbekomme