Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mor-p.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4934
Gør haven forårsklar – MorP

Jeg nyder havearbejdet. Måske mest planlægningen, knapt så meget at skulle føre det ud i livet/haven!

Men haven begynder at trænge til en hånd, så jeg tog hæksaksen i hånden og gik i gang


Det var lavendlerne, der fik en ordenlig tur idag. Det er nemligt hurtigt at klippe de visne blomster af med en hæksaks. Om de skal klippes af om vinteren eller foråret er vist en smagssag. Jeg gør det, når jeg husker det 😊

Og det er fantastisk at opdage, at de gamle visne stængler faktisk stadigt dufter temmeligt meget!

Jeg er stor fan af lavendler, for de trives nemt og dufter fantastisk. Jeg klipper gerne en masse blomster af om sommeren og hænger dem til tørre. Så kan det laves duftposer eller pynt til julegaverne!